Χρήση προϊόντων Gel

Τι είναι το GEL

Είναι δύο υλικά σε υγρή μορφή που όταν τα αναμίξουμε παίρνουν την μορφή στερεού GEL.

Τι τύποι GEL υπάρχουν

Υπάρχουν τέσσερις τύποι GEL:

 1. MPGEL δύο συστατικών στην τελική του μορφή γίνεται μπλε διαφανές και είναι επισκέψιμο.
 2. CRYSTAL GEL δύο συστατικών στην τελική του μορφή γίνεται διαφανές είναι επισκέψιμο.
 3. REPLAY GEL δύο συστατικών στην τελική μορτή γίνεται πράσινο διαφανές και είναι επαναχρησιμοποιήσιμο.
 4. ONE GEL ενός συστατικού στη τελική μορφή παραμένει σε μορφή (σιλικόνης) και είναι επισκέψιμο.

Σε τι  συσκευασίες υπάρχουν

MP GEL

 • Συσκευασμένο σε σακουλάκι MPGEL SG  170ml
 • Συσκευασμένο σε σακουλάκι MPGEL SG 240ml
 • Συσκευασμένο σε σακουλάκι MPGEL SG 420ml
 • Συσκευασμένο σε σακουλάκι MPGEL SG 600ml
 • Συσκευασμένο σε δοχείο MPGEL plus 1L
 • Συσκευασμένο σε δοχείο MPGEL plus 10L

MP CRYSTAL GEL

 • Συσκευασμένο σε δοχείο CRYSTALGEL 1L

REPLAY GEL

 • Συσκευασμένο σε δοχείο replaygel 1L
 • Συσκευασμένο σε δοχείο replaygel 2L

ONE GEL

 • Συσκευασία φυσίγγιο για μπιστόλι (σιλικόνης)

Πού χρησιμοποιούνταιMPGEL PLUS 100

 •   MP GEL τοποθετείτε σε κουτιά στεγανά διακλαδώσεως (ηλεκτρικών συνδέσεων)  όπου παρέχει 25.5 kV/mm διηλεκτρική διάσπαση που του καθιστά την μονωτική ιδιότητα. Είναι επίσης κατάλληλο για συνδέσεις σε κουτιά στεγανά που βρίσκονται σε φρεάτια, συνδέσεις σε κουτιά επίτοιχα, σε εξωτερικούς χώρους, συνδέσεις αντλιών κ.α. Παρέχει  προστασία από θαλασσινό η γλυκό νερό.
 •  MP CRYSTAL GEL είναι κατάλληλο για προστασίας ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, πλακέτες εγκιβωτίζοντας της μέσα στο GEL, για  προστασία από θαλασσινό η γλυκό νερό και εκτός από την μονωτική ιδιότητα των 25.5kV/mm διηλεκτρικής διάσπασης παρέχει την διαφανή ικανότητα για έλεγχο εκ όψεως του εγκιβωτισμένου ηλεκτρονικού εξαρτήματος.
 •  ONE GEL Είναι υλικό που χρησιμοποιείτε εκεί που δεν μπορούμε να βάλουμε MP GEL ή CRYSTAL GEL π.χ. σε σημεία χωρίς άμεση προσβάσεις για την έγχυση του GEL π.χ. σε κάθετα κουτιά η σε κουτιά σε τρύπες κ.α.

Πως το χρησιμοποιήσω

Όλα τα προϊόντα είναι σε χάρτινα κουτιά συσκευασμένα μέσα σε αυτά περιλαμβάνουν οδηγίες χρήσεις, στις συσκευασίες σακουλάκια υπάρχουν ειδικά στόμια για την έγχυση του GEL. Στις συσκευασίες  δοχείων υπάρχει κανάτα και αναμεικτήρας για την έγχυση του GEL.

mpgel-imgΣυσκευασίες σακουλάκια: προετοιμάζουμε το κουτί που θέλουμε να κάνουμε την έγχυση του GEL ώστε να μην έχει σκόνες και χώματα και φροντίζουμε να μην έχει υγρασία και να είναι στεγνό, βγάζουμε τον διαχωριστεί  ενοποιούμε και ανακατεύουμε τα δύο υγρά για 5 λεπτά, προσαρμόζουμε το στόμιο στο σακουλάκι και ρίχνουμε το υγρό στο κουτί. Σε είκοσι λεπτά το GEL έχει πήξει και έχει πάρει την τελική του μορφή.

Συσκευασίες δοχείου: προετοιμάζουμε το κουτί που θέλουμε να κάνουμε την έγχυση του GEL ώστε να μην έχει σκόνες, χώματα και φροντίζουμε να μην έχει υγρασία ώστε να είναι στεγνό, ρίχνουμε ίδια ποσότητα από κάθε μπουκαλάκι στην κανάτα σύμφωνα με το δοσομετρητή της κανάτας  ανακατεύουμε με τον ξύλινο αναδευτήρα  για 5 λεπτά τα δύο υγρά  και ρίχνουμε το υγρό στο κουτί. Σε είκοσι λεπτά το GEL έχει πήξει και έχει πάρει την τελική του μορφή, Κλείνουμε τα δοχεία και κρατάμε τα δύο υγρά που μας περίσσεψαν για μελλοντική χρήση.

One Gel: τοποθετούμε το φυσίγγιο στο μπιστόλι σιλικόνης, προετοιμάζουμε το κουτί που θέλουμε να κάνουμε την έγχυση του GEL ώστε να μην έχει σκόνες, χώματα και φροντίζουμε να μην έχει υγρασία ώστε να είναι στεγνό, βάζουμε το στόμιο στο πάτο του κουτιού πιέζουμε την σκανδάλη να κάνει την έγχυση και τραβάμε προς την πάνω επιφάνεια του κουτιού το στόμιο ώστε η γίνει σωστή πλήρωση του κουτιού από GEL.


 

Πως να υπολογίσω τι συσκευασία πρέπει να πάρω

Νέα εικόνα